Restaurant el Jardinet de Vic
5.0/5 rating (3 votes)

El restaurant “El Jardinet” de Vic va obrir les seves portes el Divendres Sant de l’any 1980. Ubicat al centre del casc antic de Vic entre la Plaça Major, la Catedral, el Museu Episcopal i el Temple Romà. El nom “El Jardinet” fa referència al jardí interior que té la casa, aquest, conserva el seu estat original, existeixen documents històrics que parlen de les estones que el poeta Josep Carner i la seva família havien passat en aquest jardí.

Direcció

Contacte

Aire condicionat

“El Jardinet” el van obrir en Victor Vilanova i la Mª Dolors Pi amb el nom comercial de “Café-Restaurant El jardinet”. En els seus inicis, oferia degustacions de patés,  formatges i embotits d’alta qualitat amb una variada carta de vins.

Durant els 10 primers anys ‘El Jardinet’ va ser un lloc de trobada entre els intel•lectuals de la ciutat, musics, gent del teatre i del cinema de primer ordre català i espanyol.

“El Jardinet” amb els anys va anar introduint nous plats de cuina fins que va deixar de ser un cafè i va passar a ser un restaurant. L’any 2000 es va promoure un fort canvi, des de remodelar el local fins a l‘entrada d’Ivan Vilanova Pi com a cap de cuina, substituint ‘el pare Víctor’ que va passar a formar part de l’equip de la sala.

Ivan Vilanova Pi té una gran trajectòria professional, format en els millors restaurants de Catalunya, com el Racó de Can Fabes, el Via Veneto, Neichel, el Racó d’en Freixa.. i des de l’any 2000 professor de cuina.

El restaurant ha anat experimentant un gran canvi positiu que, a dia d’avui, ens sentim satisfets. Moltes gràcies als nostres clients, amics i col•laboradors, sense vosaltres no hauria estat possible.

Altres llocs virtuals