Skip to main content

Aviso legal

Jaume Saborit Parés, amb CIF / NIF nº: 33952236G i domicili social a: C / Pare Huix, 5 feb, C.P. 08500 - Vic (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l'ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines web de: ww.menorcatour.com

Amb els límits establerts a la llei, Jaume Saborit Parés no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen a Jaume Saborit Parés ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d'un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d'Internet de Jaume Saborit Parés poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Jaume Saborit Parés no pot controlar. Per tant, Jaume Saborit Parés no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta dels continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Jaume Saborit Parés o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Jaume Saborit Parés.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Jaume Saborit Parés ofereix a través de la pàgina web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Jaume Saborit Parés per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores de la pàgina web.

L'informem també que té la possibilitat en tot moment d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..