Skip to main content

Política de Privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons el RGPD
Jaume Saborit Parés, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: https://osonatour.com, s'inclouen en els fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de Jaume Saborit Parés

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'acompliment de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de Jaume Saborit Parés

Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

Jaume Saborit Parés adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a el tractament de dades personals ia la lliure circulació dels mateixos, i derogant l'antiga LOPD, la nova Llei Orgànica 3/2018, de 5 desembre, de Protecció de dades i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD ).

L'usuari podrà en qualsevol moment exercitar els drets d'accés, oposició, rectificació, cancel·lació, limitació i portabilitat reconeguts en el citat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets pot realitzar el propi usuari a través d'email a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. oa l'adreça: C / Pare Huix, 5 feb, C.P. 08500 - Vic (Barcelona).

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a Jaume Saborit Parés

Finalitat de l'tractament de les dades personals:
Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

En Jaume Saborit Parés, tractarem les teves dades personals recaptades a través del Lloc Web: https://osonatour.com, amb les següents finalitats:

No s'ha marcat cap opció, configureu la política de privacitat.
Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça abans esmentada.

Els camps d'aquests registres són d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

legitimació:
El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

La sol·licitud d'informació i / o la contractació dels serveis de Jaume Saborit Parés, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privacitat, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a l'efecte.
En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant de el tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

destinataris:
Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a Jaume Saborit Parés, llevat obligació legal.

Dades recopilades per usuaris dels serveis
En els casos en què l'usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal en els servidors d'allotjament compartit, Jaume Saborit Parés no es fa responsable de l'incompliment per part de l'usuari de l'RGPD.

Drets propietat intel·lectual https://osonatour.com
Jaume Saborit Parés és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, "know how" i tots els altres drets guarden relació amb els continguts de la pàgina web https://osonatour.com i els serveis oferts en el mateix, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació i / o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, de la pàgina web https://osonatour.com sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del programari
L'usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per Jaume Saborit Parés, tot i ser gratuïts i / o de disposició pública.

Jaume Saborit Parés disposa dels drets d'explotació i propietat intel·lectual necessaris del programari.

L'usuari no adquireix dret